Oj!

Har varit så uptagen med Msp att jag inte hunnit updatera bloggen ledsen läsare men nu är jag här igen jag har också nåt level 8 i movie!

Försökte idag!

Försökte idag funka inte är så jäkla arg!!!!!!!!!!!!!

SNART!!!!!!!!!!!!!

Jag jobbar stenhårt snart  kommer jag kunna lägga upp msp bilder ha tålamod läsare bilde kommer snart


Grönalund klart!

Jag var på grönalund i går alltså lördag det var jätte kul! jag ska berätta vad jag åkte först åkde jag det är typ som guldiga bilar som åkte på en platt i en mrökt disco rum dom gick  jätte snabbt! sen åkte jag VILDA MUSEN!
det va super duper kul! sen ått vi lunch och sen gick vi i lustigahuset vi åkte flygademattan ut jag och min bästis Emma och min mamma och pappa vi var där efter lustigahuset åkte vi radiobilarna 2 gånger och imellan visa av sakerna jag berätta om så spelsde vi spel sen åkte vi gungorna nere vid vattnet och sen ått vi sockervadd mums!
sen åkte vi bläckfisken sist och sen åkte vi hem  ska ses snart bloggläsare♥


50 talet! MSP

Det nya temat på MSP ärrrrrrrrrrr 50 TALET!!!!!!!!!!!!!!
Det finns nya kläder,skor och animeringar och mycket mer att
handla.

Grönalund!

Tjabba blogg läasare Ska till grönalunde på lördag! min mammas jobb sponsrar grönalund så vi får allt gratis mat dricka åktur! :D vi kallas vip gäster :p                               
                                                    VILDA MUSEN!!!! jag ska åka den :D den är så kul! :D ´Hörs snart läsare!


Emma........Tja

Hesan bloggläser kan ni ge Emma.........Tja på movie och auto och presenter vi är bästisar på riktigt hon är jätte snäll hon har inte så mycke kläder jag skulle uppskatta om nu gjorde det hon är i level 3 Kram Selena Gomez cool


RSS 2.0